Alles over verzending

Verzenden

Ik probeer alle bestellingen van producten die op voorraad zijn binnen 3-5 werkdagen aan te leveren bij PostNL. Bij drukte kan het mogelijk wat langer duren. Als er vertragingen zijn zal ik dit aangeven via de e-mail.

Bij producten die op nabestelling staan moet de lamp of lampen eerst nog gemaakt worden. De lampen zijn uit eigen productie. Levertijd ligt gemiddeld tussen de 3 a 4 weken. Afhankelijk van de drukte kan dit ook sneller zijn of langzamer. Wanneer het langer duurt krijg je hierover bericht. Het leuke van nabestelling is dat het je bestelling meer speciaal maakt. De lamp wordt speciaal voor jou gemaakt omdat ik bij nabestelling de lamp(en) prioriteit geef zodat hij sneller geleverd kan worden. En ze zullen nog helemaal naar de olie ruiken tijdens het uitpakken!

Een andere mogelijkheid die ik aan klanten bied die in Amsterdam en omstreken wonen is om de bestelling persoonlijk te brengen. Zeker bij  vloerlampen heeft dit de voorkeur. We kunnen dan via de e-mail of telefoon een moment van aflevering afspreken.

nr 38 PNG website verkleindKosten voor verzending Nederland: 5,99 euro (inclusief BTW).

Internationaal: 30,25 euro (inclusief BTW)

Afhalen

Je mag je bestelling natuurlijk ook afhalen. We kunnen hiervoor dan een afspraak maken. Bij de markt ophalen mag ook. De locaties en tijden wanneer ik op de markt sta plaats ik op Facebook.

International shipping within Europe costs € 12,95.  For shipping to other parts of the world please contact me.